Najniższa cena i
bezpieczeństwo transakcji
Najlepsze oferty
Liczba dzieci
1 Dziecko
2 Dziecko
3 Dziecko
4 Dziecko
Restauracja Sublima wprowadziła nową letnią kartę dań! Nasi utalentowani Szefowie Kuchni przygotowali wyjątkowe potrawy, które idealnie wpisują się w letni klimat, oferując różnorodność smaków i aromatów…
Nowa karta dań obfituje w przepyszne przystawki. Polecamy szczególnie tatar z wołowiny z dodatkiem marynowanych rydzów, kurek, żółtka, musztardy francuskiej, pikantnej wiśni i szczypiorku. Miłośnikom ryb z pewnością przypadnie do gustu ceviche z łososia z lubczykiem, truskawkami, ogórkiem małosolnym, mango i chili. Dla tych, którzy preferują dania mięsne, przygotowaliśmy comber z jelenia z malinami, majonezem z orzechów laskowych, ikrą wędzonego śledzia, mikro ziołami i olejem pietruszkowym.
W letniej karcie nie mogło zabraknąć orzeźwiających sałatek. Polecamy klasyczną sałatkę Cezar z grillowanym kurczakiem i pomidorkami koktajlowymi, a także sałatkę z krewetkami, avocado, mango, owocami granatu, kolendrą i sezamem.
Zupy w Restauracji Sublima to kulinarne dzieła sztuki. Szczególnie Paniom polecamy krem z kalafiora z mlekiem kokosowym, mango, ogórkiem, owocami granatu i białą czekoladą. Inną interesującą propozycją jest krem szczawiowy z jajkiem, purée ziemniaczanym i boczkiem. Na miłośników ryb czeka zupa rybna z kwaśną śmietaną i ikrą z pstrąga, a także aromatyczny bulion wołowy z imbirem, pierożkami warzywnymi, glonami Wakame, kiełkami fasoli i grzybami shimeji.
W nowej karcie znajdziecie również szeroki wybór dań głównych. Wśród mięsnych specjałów znalazła się gicz jagnięca z purée z pieczonego kalafiora, czerwoną kapustą, czarną porzeczką, jabłkiem, oliwą pietruszkową i sosem au jus. Polędwiczka wieprzowa z biszkoptem szpinakowym, pieczarkami, ciastem francuskim, sosem pieprzowym i warzywami sezonowymi to kolejna pozycja, która z pewnością przypadnie Wam do gustu.
Dla wielbicieli ryb przygotowaliśmy między innymi polędwicę z dorsza w sosie krewetkowym z karmelizowanym ananasem, dzikim brokułem i polentą oraz ośmiornicę z krewetką, salsą z pieczonej papryki i kolendry, ziemniakami i chorizo.
Nie zapomnieliśmy również o naszych najmłodszych Gościach. W nowej karcie znajdziecie specjalne menu dla dzieci, w którym proponujemy m.in. rosół z kurczaka zagrodowego, krem pomidorowy z makaronem, naleśniki, stripsy z kurczaka, makaron neapolitański oraz paluszki rybne.
Zapraszamy wszystkich Gości Hotelu New Skanpol do odwiedzenia Restauracji Sublima i wypróbowania nowej letniej oferty. Gwarantujemy, że każdy posiłek będzie niezapomnianym doświadczeniem, które sprawi, że będziecie chcieli do nas wracać. Pełne menu znajdziecie na stronie restauracji pod adresem https://restauracjasublima.pl/menu/. Do zobaczenia w Restauracji Sublima!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez HNS 16 Sp. z o.o., Dworcowa 10, 78-100, Kołobrzeg Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .