fbpx
ZADZWOŃ REZERWUJ GPS

SUBLIMA – restauracja a’la carte

Szefem Kuchni restauracji Sublima jest Andrzej Jakomulski miłośnik kuchni francuskiej, międzynarodowej kuchni fusion oraz kuchni staropolskiej. Gotowania uczył się pod czujnym okiem mistrzów z Austrii, Tajlandii i Stanów Zjednoczonych. Jest współzałożycielem grupy Szefowie Wybrzeża Zachodniego skupiającej wybitnych szefów kuchni i cukierników w województwie Zachodniopomorskim. Teraz swoją pasją i doświadczeniem zaraża nasz stały zespół który pod jego czujnym okiem zaskoczy naszych gości wspaniałymi doznaniami smakowymi.

Restauracja Sublima to miejsce dla wszystkich gości, którzy oczekują od jedzenia czegoś więcej niż tylko zaspokojenia głodu. Naszą filozofią jest przygotowywanie jedzenia ze świeżych produktów od zaufanych dostawców, zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej lecz wg naszej własnej unikatowej koncepcji. Wkładamy dużo pracy aby mogli Państwo spróbować naszej kuchni od podstaw, to znaczy że od pieczywa, masła poprzez pasty, sosy, dodatki aż do deserów, wszystko jest przygotowywane naszymi rękami na miejscu.

Restaurację Sublima wyróżnia niepowtarzalny klimat miejsca, przyjazna atmosfera, lokalizacja w sercu miasta, a także stacja life cooking, gdzie będzie można podejrzeć kucharzy przy pracy.

Zapraszamy do rezerwowania stolików w dowolnym momencie pod adresem: info@restauracjasublima.pl, lub telefonicznie pod numerem 94 711 29 29 (w godzinach 13:00 – 21:00).

Polecamy lunch w specjalnej cenie 35 zł/os. – od poniedziałku do piątku w godzinach 13:00 – 16:00.

Do zobaczenia w Restauracji SUBLIMA

Kołobrzeg, ul. Dworcowa 10

Restauracja Sublima oferta

 

Pozostałe oferty



ZAPISZ SIĘ NA NASZ NEWSLETTER